Turktime

Flaş iddia! Nicolo Zaniolo'nun kontratındaki kritik madde...

Galatasaray'dan Aston Villa'ya kiralık olarak gitmesi beklenen Nicolo Zaniolo'nun sözleşmesindeki detaylar da belli olmaya başladı. Nicolo Zaniolo'nun Premier Lig'de 30 maç oynaması halinde zorunlu satın alma maddesinin devreye gireceği ileri sürüldü.
ABONE OL
Abone Ol
Flaş iddia! Nicolo Zaniolo'nun kontratındaki kritik madde...
Haberler / Spor
18 Ağustos 2023 Cuma 09:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İngiliz ekibi Aston Villa ile anlaşmaya varan Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo, sağlık kontrolleri sonrasında resmi imzayı da atacak.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Olimpija Ljubljana karşılaşmasının ardından takım arkadaşları ile vedalaşan Zaniolo'nun kiralama bedeli ise 5 milyon Euro olacak.

İtalyan futbolcunun merakla beklenen satın alma opsiyonu ise 22.5 milyon Euro olarak belirlendi. Ancak Zaniolo'nun sözleşmesindeki bu opsiyonun zorunlu hale gelebilmesi için kritik bir madde mevcut.

24 yaşındaki hücum oyuncusu Premier Lig'de bu sezon 30 karşılaşmada forma giyerse sözleşmesi de otomatik olarak uzayacak ve toplamda 27.5 milyon Euro (kiralama ve satın alma bedeli) kasaya girecek.

Bu anlaşmaya ek olarak hem Zaniolo hem de İngiliz ekibinin başarılarına göre 15 milyon Euro'yu bulan bonuslar da anlaşmanın parçası.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime