Turktime

Filistin Kızılayı: Gazze'ye en büyük insani yardım konvoyu gönderildi

Filistin Kızılayı, İsrail'in saldırılarının başladığı 7 Ekim'den bu yana Gazze şehrine ve kuzey valiliklere 61 tırlık en büyük yardım konvoyunun gönderildiğini duyurdu.
ABONE OL
Abone Ol
Filistin Kızılayı: Gazze'ye en büyük insani yardım konvoyu gönderildi
Haberler / Dünya
25 Kasım 2023 Cumartesi 18:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Filistin Kızılayı'ndan yapılan açıklamada, İsrail'in 7 Ekim'de saldırılarının başlamasından bu yana Gazze şehrine ve kuzey valiliklere 61 tırlık en büyük yardım konvoyunun gönderildiği bildirildi. Açıklamada, "Refah'tan ve Filistin Kızılayı'nın güneydeki depolarından gönderilen 61 tırlık en büyük yardım konvoyu, Gazze şehri ve kuzey valiliklerine gıda, su, ilaç ve acil tıbbi malzemeler taşıyor. Bu konvoy, 50 gündür devam eden krizin başlangıcından bu yana Gazze şehrine ve kuzey bölgelerine yardım götüren en büyük konvoy olarak değerlendiriliyor" ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan, İsrail ile Hamas arasında esirlerin takas edilmesini içeren 4 günlük insani ara, dün sabah yürürlüğe girmişti. Anlaşma kapsamında Gazze Şeridi'ne yüzlerce insani yardım tırının giriş yapacağı belirtilmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime