Turktime

Ferdi Kadıoğlu'ndan transfer iddialarına yanıt!

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Ferdi Kadıoğlu, hakkında çıkan transfer iddialarına yanıt verdi. Kadıoğlu, 'Transferi düşünmüyorum. Benim şu andaki amacım kazanabileceğimiz 4 kupayı kazanmak.' dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Ferdi Kadıoğlu'ndan transfer iddialarına yanıt!
Haberler / Spor
9 Şubat 2024 Cuma 04:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile birlikte şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe'de, takımın en büyük yıldızı şüphesiz Ferdi Kadıoğlu. Teknik direktör Vitor Pereira'nın, kendisini bek oynatmasıyla birlikte kariyerinde yeni bir sayfa açan Ferdi'ye Avrupa'nın dev kulüpleri talip durumda.

Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe'den ayrılma ihtimali, Sacha Boey'un Bayern Münih'e 30 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olmasının ardından yeniden gündeme geldi. Gaziantep FK maçının ardından kendisine yöneltilen sorulara cevap veren Ferdi, takımdaki geleceği hakkında net konuştu. Yıldız futbolcu açıklamasında şöyle konuştu:

''Benim için en önemlisi Fenerbahçe. Kupalar için savaşıyorum. Bunun için buradayım. Sonrasında neler olur bilemeyiz. Transferi düşünmüyorum. Benim şu andaki amacım kazanabileceğimiz 4 kupayı kazanmak. Ben de bunun için elimden gelenin en iyisini yapacağım.''

24 yaşındaki yıldız futbolcu, bu sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 32 maçta toplam 5 gole doğrudan katkı sağladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime