Turktime

Fenerbahçe'ye Valencia müjdesi

Sakatlıklar nedeniyle zorlu bir süreçten geçen Fenerbahçe'ye Enner Valencia'dan müjdeli haber geldi. Tecrübeli futbolcu bugün gerçekleştirilen idmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalıştı. Bu gelişme teknik heyetin de yüzünü güldürdü.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe'ye Valencia müjdesi
Haberler / Spor
20 Ağustos 2021 Cuma 12:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sakatlıklar nedeniyle zorlu bir süreçten geçen Fenerbahçe 'ye Enner Valencia'dan müjdeli haber geldi. Tecrübeli futbolcu bugün gerçekleştirilen idmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalıştı. Bu gelişme teknik heyetin de yüzünü güldürdü. 

SAKATLIKLAR CAN SIKMIŞTI

Helsinki ile oynanan maçta İrfan Can Kahveci ve Novak'ın sakatlanarak oyun alanını terk etmesi Sarı Lacivertlileri bir hayli endişelendirmişti. Serdar Dursun'un da ilk haftadan Adana Demirspor maçında sakatlanması Portekizli teknik adam Vitor Pereira'nın işlerini bir hayli zora sokmuştu.

Valencia'dan gelen haber üzerine Fenerbahçe'nin Pazar günü sahasında oynayacağı Antalyaspor maçında teknik heyet 11'i belirlerken forvette alternatif oluşturmuş oldu.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime