Turktime

Fenerbahçe'nin yeni hücum hattından müthiş istatistik!

Bu yıl özellikle hücum hattına yaptığı takviyelerle dikkat çeken Fenerbahçe'nin yeni yıldızları sezona son derece verimli girdi. Edin Dzeko, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Ryan Kent ve Cengiz Ünder ayağının tozuyla skor katkısı vermeye başladı.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe'nin yeni hücum hattından müthiş istatistik!
Haberler / Spor
23 Ağustos 2023 Çarşamba 10:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yeni sezona iddialı bir kadroyla, şampiyonluk parolasıyla giren Fenerbahçe'nin yeni hücumcuları Sarı-Lacivertlilere çabuk ısındı.

Edin Dzeko, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Ryan Kent, Cengiz Ünder gibi isimler verdikleri skor katkısıyla dikkat çekiyor.

EDIN DZEKO: Fenerbahçe'nin 2 yıllık sözleşme imzaladığı Edin Dzeko, Süper Lig'de çıktığı 2 maçta 3 gollük katkı verdi. Avrupa'da ise 2 mücadelede boy gösteren tecrübeli forvet, 1 gol 2 asistle oynuyor.

DUSAN TADIC: Sarı-Lacivertlilerin yine 2 yıllık kontrat yaptığı Dusan Tadic de Fenerbahçe kariyerine şaşaalı bir giriş yaptı. Ligde çıktığı 2 maçta 1 asistle oynayan deneyimli isim, Avrupa'da ise 4 karşılaşmaya çıkıp 3 gol, 1 asistlik skor katkısı verdi.

SEBASTIAN SZYMANSKI: Fenerbahçe'nin 4 yıllığına renklerine bağladığı Sebastian Szymanski de Sarı-Lacivertlilere çabuk ısınanlardan. Süper Lig'de 2 maçta 1 gol, 1 asistle oynayan Polonyalı orta saha, Avrupa'da 4 müsabakada formayı terletti ve 2 gol, 2 asistlik istatistik yakaladı.

RYAN KENT: Sarı-Lacivertlilere 4 yıllık imza atan Ryan Kent, Süper Lig ve Avrupa'da çıktığı toplam 3 maçta 1 gol, 1 asistle oynuyor.

CENGİZ ÜNDER: Fenerbahçe tarihinin en pahalı transferi unvanını alan Cengiz Ünder de Sarı-Lacivertlilerdeki macerasına skor katkısıyla başladı. Milli futbolcu, Samsunspor deplasmanında ilk kez sırtına geçirdiği Fenerbahçe formasıyla Edin Dzeko'ya asist yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime