Turktime

Fenerbahçe'nin 6 numarası Miguel Crespo

Miguel Crespo ile yeni sözleşme konusunda anlaşmaya varıldı. Menajeri bugün İstanbul'a gelecek ve Çaykur Rizespor maçını locada takip edecek. Yarın da Fenerbahçe'nin kulüp binasında resmi sözleşme imzalanacak.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe'nin 6 numarası Miguel Crespo
Haberler / Spor
1 Ekim 2023 Pazar 10:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe, 6 numara problemini Miguel Crespo ile çözdü. Yaz transfer döneminde bu takviyeyi gerçekleştiremeyen Sarı-Lacivertliler, yabancı kontenjanı ve maliyet sebebiyle orta saha hamlesini rafa kaldırmıştı. Konferans Ligi'ndeki Nordsjaelland karşılaşmasında attığı gol ve gösterdiği performansla yeniden taraftarda umut yaratan 26 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe'de kalmaya karar verdi. Sezon sonunda bitecek sözleşmesi bugünkü maçın ardından uzayacak.

YENİ KONTRATIN SÜRESİ 3 YILLIK

1996 doğumlu orta sahanın menajeri, bugün İstanbul'a gelecek ve Çaykur Rizespor karşılaşmasını tribünden takip edecek. Yarın ise kulüp binasında sözleşme imzalanacak. Portekizli 6 numaranın yeni kontratı 2027 yılında sona erecek. Maaşı ise 1.5 milyon Euro seviyelerinde olacak. Bazı başarı bonuslarıyla birlikte bu rakam 2 milyon Euro'ya kadar çıkacak.

Fenerbahçe'ye 1.5 milyon Euro'ya 2021 yılında Estoril'den katılan Crespo'nun şimdiki piyasa değeri 6 milyon Euro.

İSMAİL'LE FORMA SAVAŞI VERECEK

Fenerbahçe'de orta saha kurgusu oturmak üzere. Süper Lig maçlarında İsmail Yüksek ve Fred partner oluyor. Önlerinde ise Sebastian Szymanski var. Yabancı kuralı sebebiyle 6 numarada favori olan isim milli futbolcu İsmail Yüksek. Miguel Crespo ise Konferans Ligi'ndeki karşılaşmaların banko ismi. Aynı zamanda 8 numarada da görev yapabilen Portekizli orta saha, Fred'in yerine de görev alabilir.

Sözleşmesinin uzatılmasındaki en önemli etken ise bedelsiz olarak ayrılmasını engellemek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime