Turktime

Fenerbahçe'de savunma alarm veriyor! Yönetim harekete geçti

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe'de savunma hattı alarm veriyor. Yaşanan sakatlıklar ve Afrika Uluslar Kupası sebebiyle İsmail Kartal'ın talebi üzerine Fenerbahçe yönetimi harekete geçti.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe'de savunma alarm veriyor! Yönetim harekete geçti
Haberler / Spor
1 Ocak 2024 Pazartesi 00:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, ligin ikinci arasına savunmadaki problemlerle başlayacak. Bright Osayi-Samuel, Nijerya Milli Takımı'nın Afrika Uluslar Kupası için belirlediği kadroya seçildi. Ganalı Alexander Djiku'nun da gideceği bu turnuva 13 Ocak'ta başlayıp, sonuna kadar gidebilirse 11 Şubat'ta sona erecek.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe'nin bu dönemki rakipleri İstanbulspor, Konyaspor, Gaziantep, Adanaspor (Türkiye Kupası), Samsunspor, Başakşehir, Ankaragücü, Antalyaspor ve Alanyaspor olacak. Tedavisi devam eden Becao'nun şubat ayında dönmesi beklenirken defans hattındaki diğer isimler Serdar Aziz'in sürekli sakatlanması ve Samet Akaydın'ın ise performans olarak yetersiz bulunması soru işaretleri oluşturuyor.

Bu duruma çare arayan İsmail Kartal, yönetimden özellikle stoper istedi. Çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertliler, İngiltere ve İspanya'da oyuncu arıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime