Turktime

Fenerbahçe'de Enner Valencia endişesi!

Süper Lig'de hafta sonu Trabzonspor ile çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan Fenerbahçe'de Enner Valencia endişesi yaşanıyor. Valencia, Avrupa'da 3 gol atan, ligde de 2 gol, 2 asistle oynayıp bu sezon fark yaratmıştı.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe'de Enner Valencia endişesi!
Haberler / Spor
12 Ekim 2021 Salı 22:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe'de, Enner Valencia’nın milli takımdan dönüşü endişe yaratıyor. Avrupa'da 3 gol atan, ligde de 2 gol, 2 asistle oynayıp bu sezon fark yaratan 31 yaşındaki, 3 Ekim'deki Kasımpaşa maçının ardından Ekvador Milli Takım kampına katılmıştı.

Cuma günü Bolivya'ya karşı forma giyen Valencia, ardından milli takımla Venezuela'ya uçtu ve cumartesiyi pazara bağlayan gece oynanan Venezuela maçında sahada yer aldı.

40 SAATLİK UÇUŞ

Fenerbahçeli golcü, ardından tekrar Ekvador'a döndü ve 15 Ekim Cuma günkü milli maç için Kolombiya'ya gidecek. Ekvador'a döndükten sonra da yaklaşık 15 saatlik uçuşla İstanbul'a gelecek olan Valencia, milli takım arasında yaklaşık 40 saatlik uçuş gerçekleştirmiş olacak.

Ekvadorlu futbolcu, Trabzon'a uçacak kafileye aynı gün yetişecek. 31 yaşındaki futbolcuya son durumu sorulacak ve Valencia kendini iyi hissetmesi halinde Trabzonspor'a karşı görev yapacak. (TRT SPOR)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime