Turktime

Fenerbahçe - Spartak Trnava maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nda Spartak Trnava ile karşılaşacak ve bir üst tura yükselme şansını yakalayacak. İşte Fenerbahçe - Spartak Trnava maçıyla ilgili detaylar...
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe - Spartak Trnava maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Haberler / Spor
13 Aralık 2023 Çarşamba 10:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yoluna devam eden Fenerbahçe, grup aşamasındaki son maçında Spartak Trnava'yı ağırlıyor. Grupta 9 puanla üçüncü sırada bulunan Sarı-Lacivertliler, liderle arasındaki puan farkını kapatmak için galibiyet arıyor.

GRUPTAN ÇIKIŞ İÇİN KRİTİK MAÇ

Fenerbahçe, son iki maçından mağlup ayrılarak üçüncü sıraya geriledi. Ancak Ludogorets ve Nordsjaelland'ın karşılaşacağı maçın berabere bitmesi durumunda, Fenerbahçe'nin alacağı galibiyetle liderlik şansı doğacak.

KADIKÖY'DE SON AVRUPA MAÇI

Spartak Trnava ise ligdeki performansıyla dikkat çekiyor. Ancak Fenerbahçe karşısında alacakları bir galibiyet, onlar için sezonun en önemli zaferlerinden biri olacak. Bu zorlu mücadelede Fenerbahçe'nin eksik oyuncuları Becao ve Zajc'ın forma giyemeyeceği biliniyor.

TEKNİK DİREKTÖR KARTAL'IN PLANI

Teknik direktör İsmail Kartal, Ludogorets ve Nordsjaelland maçlarında alınan mağlubiyetlerin ardından ideal kadroyla sahaya çıkmayı planlıyor. Takımın morali Beşiktaş galibiyetiyle yükselirken, Kartal'ın ilk 11 tercihinde UEFA listesinde bulunmayan Samet Akaydın'dan yana değişiklik yapması bekleniyor.

TADİC VE SZYMANSKİ'NİN PERFORMANSI

Fenerbahçe'nin sezonun en etkili oyuncuları Tadic ve Szymanski, Spartak Trnava maçında da takımın vazgeçilmezleri olacak. Lig ve Avrupa maçlarında attıkları gollerle dikkat çeken ikili, takımlarına önemli katkı sağlıyor.

Fenerbahçe - Spartak Trnava maçı, Ülker Stadyumu'nda oynanacak. Saat 20.45'te başlayacak olan müsabakayı, hakem Aleksandar Stavrev yönetecek. Heyecan dolu karşılaşma, EXXEN üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime