Turktime

Federasyonun yönetemediği krizler

Türk futbolu peş peşe kaosların ortasında kalmaya devam ediyor. Fenerbahçeli futbolculara saldırının ardından TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi döneminde yaşanan skandallar bir kez daha gündeme geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Federasyonun yönetemediği krizler
Haberler / Spor
19 Mart 2024 Salı 09:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türk futbolu son dönemde daha önce yaşamadığı kadar fazla büyük skandallara sahne oluyor. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi döneminde, Suudi Arabistan'daki Süper Kupa krizi yaşandı, hakem Halil Umut Meler Ankara'da kulüp başkanı tarafından dayak yedi. Bir maçta verilen kararlar nedeniyle İstanbulspor sahadan çekildi.

HAKEME YUMRUKLU SALDIRI

MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında 11 Aralık 2023'te oynanan süper lig maçında sahaya inen Ankaragücü başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulunmuştu. Bu olayın ardından tüm ligler süresiz ertelenmiş, Büyükekşi meşhur hale gelen "Yeteeeer" sözleriyle gündem olmuştu.

İSTANBUL EKİBİ SAHADAN ÇEKİLDİ

Evinde Trabzonspor'u ağırlayan İstanbulspor, Trabzon ekibinin 2-1 öne geçmesinin ardından hakem Ali Şansalan'a tepki göstererek başkan Ecmel Faik Sarıalioğlu tarafından sahadan çekildi. İstanbulspor hükmen yenik ilan edildi ve sarı-siyahlı kulübün 3 puanı silindi.

SÜPER KUPADA YAŞANAN KRİZ

Geçen sezonun şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe'nin karşılaşacağı Süper Kupa finalinin Riyad'da oynanması kararlaştırılmıştı. Ancak Suudilerle yapılan protokol hakkında iki kulübe bilgi vermeyen TFF, burada da yönetimde sınıfta kaldı.

TRABZON'DA YAŞANANLAR

Son olarak Trabzon'da oynanan sulu maçın ardından taraftarın sahaya inmesi ve sonrasında yaşanan olaylar tüm dünyanın futbol gündemine oturdu. Türk futbolu bir kez daha yara aldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime