Turktime

Fazıl Say'dan Nagehan Alçı'ya sert yanıt!

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, önceki gün yazısında Piyanist Fazıl Say'a hakaretlerde bulunmuştu. Say, Nagehan Alçı'ya sosyal medya hesabından yanıt verdi.
ABONE OL
Abone Ol
Fazıl Say'dan Nagehan Alçı'ya sert yanıt!
Haberler / Medya
13 Ağustos 2022 Cumartesi 11:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun geçtiğimiz aylarda yaptığı Karadeniz gezisinde, Nagehan Alçı'nın da bulunması tepkilere yol açmıştı.

Geçtiğimiz günlerde ise Ekrem İmamoğlu'nun Nagehan Alçı'ya röportaj vermesi yeniden tepki çekmişti.

Söz konusu röportaja tepki gösteren isimlerden biri de ünlü piyanist Fazıl Say olmuştu. 

"SAYGISIZLIK BU"

Fazıl Say, "Alay mı ediyor bizlerle? Kimin üstüne yürümek bu? Onu avucunda taşıyan, koruyan, İstanbul’u kazanmasında en büyük desteği veren kitlelere de kurumlara da partilere de resmen saygısızlık bu. Ya Nagehan ve eşinin mağdur ettiği Atatürkçüler, demokratlar, çağdaş insanlar ne olacak?" ifadelerini kullanmıştı.

KÖŞESİNDE FAZIL SAY'I ELEŞTİRDİ

Nagehan Alçı da Habertürk'teki köşe yazısında Fazıl Say'ın sözlerine, "Fazıl Say işte politik ve entelektüel açıdan bu kadar şuursuz bir insan. Başarılı bir piyanist olması ayrı, bu yazdıkları ancak ortaokul seviyesinde trollerin yazdıklarıyla kıyaslanabilir" şeklinde yanıt vermişti.

"İNSANLARIN HAYATINA KASTETTİN"

Fazıl Say, Nagehan Alçı'nın köşe yazısına yanıt olarak, "Yok röportajdı, yok otobüstü. Geç bunları. Senin bineceğin tek otobüs cezaevine giden otobüs olmalı. 15 yıldır apaydınlık insanların hayatına kastettin “algı” yöntemiyle! Ekrem’i de aday maday yaptırtmıyorum! Bu yüzden! + Erdoğan da konserime geldi. Dinledi. Tebrik etti. Nokta!" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime