Turktime

Fatih Portakal'a İYİ Parti cephesinden sert tepki: Aparatsın!

Gazeteci Fatih Portakal, yerel seçimlerde ittifaksız muhalefetin sonuç alamayacağını belirtirken, "Bakmayın siz Meral Hanım'a 2 gün sonra dönüş yapacak CHP’yi masaya çekmek için" ifadelerini kullandı. Portakal'ın bu sözlerine İYİ Parti cephesinden sert tepki geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Fatih Portakal'a İYİ Parti cephesinden sert tepki: Aparatsın!
Haberler / Siyaset
17 Eylül 2023 Pazar 09:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sözcü TV’de yayınlanan Ana Haber programında İYİ Parti ve Akşener'in blöf yaptığını söyleyen Fatih Portakal, yakın zamanda yeniden masanın kurulacağını ifade etti.

"İTTİFAKSIZ KAZANMALARI MÜMKÜN DEĞİL"

Portakal şöyle konuştu:

Meral Hanım’ın İyi Partisi, Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’si ve kurmayları… İkisi de biliyor. İttifaksız kazanmaları mümkün değil. Matematik ortada. Bakmayın siz Meral Hanım'a 2 gün sonra dönüş yapacak CHP’yi masaya çekmek için, ‘ben de pazarlık gülüm ver’ diye böyle bir blöfün içerisinde. Siz rahat olun 2-3 gün sonra İyi parti yanaşmaya başlayacak.

Bu sert ifadelerden sonra Portakal, İyi Partililerin hedef tahtasına oturtuldu. Portakal, birçok İyi Partili yöneticinin sert açıklamalarına maruz kaldı.

İyi Parti Antalya Milletvekili Uğur Poyraz Portakal’ın açıklamaları hakkında en sert ifadeleri kullanan İyi Partililerden biriydi.

Poyraz, “Mesleki ahlak yoksunu bu zat bizim nazarımızda şerefli basınımızın bir mensubu değil siyaseti dizayn etmeye çalışan bir aparattır” ifadelerini kullandı.

"HAYSİYETİN ALÇALIYOR"

İyi Parti lideri Meral Akşener’in basın danışmanı Murat İde, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Portakal’a “Banka hesabındaki rakam yükseldikçe, haysiyetin alçalıyor farkında mısın?” dedi.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime