Turktime

Fatih Altaylı yazdı: Kamala Harris mi, Doland Trump mı?

Gazeteci- yazar Fatih Altaylı bugünkü yazısında Türkiye’nin en popüler sorularından “Kamala Harris mi, Doland Trump mı?” sorusunu "Türkiye için hangisi daha iyi, dünya için hangisi daha iyi?" diyerek konuya açıklık getirdi.
ABONE OL
Abone Ol
Fatih Altaylı yazdı: Kamala Harris mi, Doland Trump mı?
Haberler / Medya
24 Temmuz 2024 Çarşamba 13:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gazeteci- yazar Fatih Altaylı bugünkü yazısında Türkiye’nin en popüler sorularından “Kamala Harris mi, Doland Trump mı?” sorusunu "Türkiye için hangisi daha iyi, dünya için hangisi daha iyi?" diyerek konuya açıklık getirdi.

İŞTE FATİH ALTAYLI'NIN YAZISI:

Bugünlerde Türkiye’nin en popüler sorularından birini gazeteciler kendi kendilerine sorup cevaplamaya başladılar bile.

Soru şu, “Kamala Harris mi, Doland Trump? mı?”

Türkiye için hangisi daha iyi, dünya için hangisi daha iyi?

Hürriyet gazetesinin eski yayın yönetmeni büyüğümüz de bu soruyu sormuş, uzun bir Kamala Harris biyografisi yazıp, kadını güzelledikten sonra ve Trump’ın “Türkiye’yi ekonomik olarak çökertirim” demesini de öne çıkarmış ve yazısını bitirirken “Bana sorarsanız ben 21. yüzyılda dünyayı savaşların eşiğine getiren popülist liderlerden yana değilim” demiş.

Ben de bu son cümleyi görünce “Ha, demek ki Trump’tan yana” diye düşünürken eklemiş: “Bu nedenle oyum Kamala Harris’ten yana”

Şaşırdım. Bu kadar mı yanlış bir değerlendirme yapılır.

ABD’nin son 30 yıllık başkanları arasında herhangi bir yerde savaş çıkarmayan, dünyanın herhangi bir bölgesini işgal ettirmeyen tek başkanı Trump’a “Dünyayı savaşların eşiğine getiren popülist lider” diyor.

Buna karşın Suriye’nin Demokrat Obama döneminde karıştırıldığını, oradaki terör devletinin Demokrat Obama tarafından oluşturulmaya başlandığını, 3. Dünya Savaşı’nın ilk adımı olarak gösterilen Ukrayna-Rus Savaşı’nın Demokrat Biden döneminde kışkırtıldığını bilmezden geliyor ya da daha kötüsü bilmiyor.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime