Turktime

Farah Zeynep Abdullah, gala kıyafetiyle dalga konusu oldu

Bihter filminin galasında kamera karşısına geçen Farah Zeynep Abdullah, dünyaca ünlü bir markaya ait olan kıyafetiyle hiç beğenilmedi. işte o meşhur kıyafete yapılan yorumlar...
ABONE OL
Abone Ol
Farah Zeynep Abdullah, gala kıyafetiyle dalga konusu oldu
Haberler / Magazin
16 Kasım 2023 Perşembe 14:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Prime Video'da seyirciyle buluşan Taff Pictures imzalı Bihter filminin galası dün akşam Sait Halim Paşa Yalısı'nda yapıldı. Filmde annesine inat evlilik yapmış, güç peşinde hırslı bir kadın olan Bihter'i oynayan Farah Zeynep Abdullah, 124 bin TL'lik kıyafetinden dolayı alay konusu oldu.

TARZI ALAY KONUSU OLDU

Tercih ettiği kıyafetlerle sık sık adından söz ettiren Farah Zeynep Abdullah, Bihter galası için de özel tasarım bir kıyafet tercih etti. Oyuncu; turuncu, altın sarısı ve tül detayların hakim olduğu olduğu kıyafetiyle hiç beğenilmedi. Güzel oyuncunun kıyafetinin fiyatının da 124 bin TL olduğu ortaya çıktı.

Galada verdiği pozlarla kısa sürede sosyal medyada gündem olan oyuncu için "Uyumadan önce kafamda yaptığım kombinin aynadaki yansıması", "Firdevs Yöreoğlu görse tokatlardı" ve "Aptallık etme sen Bihter Ziyagilsin, böyle giyinilir mi?" yorumları yapıldı.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime