Turktime

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in lüks villasını görenler gözlerine inanamadı!

Mutlu evlilikleri ile sanat dünyasının örnek çiftlerinden olan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit son dönemde yaptıkları reklam anlaşmaları ile gündemden düşmüyor. Son olarak, Fahriye Evcen ev hallerini paylaştı lüks evini görenler hayran kaldı.
ABONE OL
Abone Ol
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in lüks villasını görenler gözlerine inanamadı!
Haberler / Magazin
6 Mart 2024 Çarşamba 11:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, Çalıkuşu romanının dizi uyarlamasında beraber rol almış ve burada başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşmüştü.

Evlenen ve iki oğulları olan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, Çalıkuşu dizisi sonrası Aşk Sana Benzer filminde de başrolleri paylaşmışlardı.

Mutlu evlilikleri ile sanat dünyasının örnek çiftlerinden olan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit son dönemde yaptıkları reklam anlaşmaları ile gündemden düşmüyor.

Son olarak bir mobilya markası ile anlaşma sağlayan ünlü çift 2 yıllık anlaşma için tam tamına 80 milyon TL kazanmıştı.

Kazandıklarını gayrimenkule yatırım Özçivit çifti beş ay içerisinde ikinci villalarını almışlar ve bunun için de 4 milyon 250 bin dolar ödemişlerdi.

Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Fahriye Evcen evinin salonundan paylaşım yaptı. Evcen'in paylaşımlarında lüks evi dikkat çekti.

Gold ve krem renginin hakim olduğu evi görenler hayran kaldı. Evcen'in bu paylaşımına 'Evine bayıldım', 'Evin çok gösterişli' gibi yorumlar yapıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime