Turktime

Fahriye Evcen doğum gününde poz verdi!

Güzel oyuncu Fahriye Evcen, 37. yaşını verdiği bir doğum günü partisiyle kutladı. Oyuncunun paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni alırken eşi Burak Özçivit, "İyi ki" notunu yazarak kalp emojisi koydu.
ABONE OL
Abone Ol
Fahriye Evcen doğum gününde poz verdi!
Haberler / Magazin
5 Haziran 2023 Pazartesi 16:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2016 yılında Burak Özçivit ile nikah masasına oturan ve 2 çocuk dünyaya getiren oyuncu Fahriye Evcen, yeni yaşını kutladı. 37 yaşına giren güzel oyuncu, partisinden kareleri de sosyal medya hesabından yayınladı.

FİT HALİYLE DİKKAT ÇEKTİ

Pembe ve mavinin hakim olduğu bir doğum günü partisi düzenleyen Evcen, mavi bacak dekolteli bir kot elbise tercih etti. Doğum gününden kareleri 13,5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlayan Evcen, "Bu benim doğum günüm" notunu yazdı. Mart ayında ikinci bebeğini kucağına alan Evcen'in kısa sürede eski formuna dönmesi de dikkatlerden kaçmadı.

"İYİ Kİ"

Oyuncunun paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni alırken eşi Burak Özçivit, "İyi ki" notunu yazarak kalp emojisi koydu. Fahriye Evcen'in paylaşımına yorum yapan Özlem Ada Şahin ve Filiz Akın da doğum gününü kutladı.

İşte Fahriye Evcen'in doğum gününden kareler...

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime