Turktime

Fahrettin Koca'dan Kızılcık Şerbeti'ne teşekkür paylaşımı

Kızılcık Şerbeti'nin, 65'inci bölümünde Türkiye'de son zamanlarda gündemde olan Onaylı Randevu Sistemi'ne yer verildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da sosyal medya hesabı üzerinden dizideki bu sahneyi paylaşarak, sisteme olan desteğini ve dizinin konuya dikkat çekmesine teşekkürlerini iletti.
ABONE OL
Abone Ol
Fahrettin Koca'dan Kızılcık Şerbeti'ne teşekkür paylaşımı
Haberler / Medya
1 Haziran 2024 Cumartesi 15:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gold Film yapımı Kızılcık Şerbeti, 65'inci bölümüyle dün akşam Show TV'de izleyicileriyle buluştu. Dizinin yeni bölümünde, Türkiye'de son zamanlarda gündemde olan Onaylı Randevu Sistemi'ne yer verildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da sosyal medya hesabı üzerinden dizideki bu sahneyi paylaşarak, sisteme olan desteğini ve dizinin konuya dikkat çekmesine teşekkürlerini iletti. Koca paylaşımına, "Onaylı Randevu Sisteminin sonuçları dizilere kadar konu olmaya başladı. Çözüm her zaman ilgi görür. Teşekkür ederiz" notunu düştü.

Dizide Özlem Çakar'ın canlandırdığı Sevilay karakteri, hastane dönüşü Aliye Uzunatağan'ın hayat verdiği Sönmez Hanım'a Sağlık Bakanlığı'nın yeni uygulaması Onaylı Randevu Sistemi'nden bahsederek, "Ablacığım hiç bekletmediler. Yani bu onaylı randevu dedikleri sistem tıkır tıkır işliyor. Hatta gelemeyecekler için bir önceki akşamdan saat 8'e kadar randevularını iptal ederlerse başkalarına da yer açılıyor" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime