Turktime

Fabrika faciasında can kaybı yükseldi

Sakarya'daki makarna fabrikasında 15 Eylül’de meydana gelen patlamada ağır yaralanan Merve Menteş (26), hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti.
ABONE OL
Abone Ol
Fabrika faciasında can kaybı yükseldi
Haberler / Güncel
10 Ekim 2024 Perşembe 13:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sakarya’nın Hendek ilçesindeki organize sanayi bölgesinde 15 Eylül’de yaşanan Mesut Şimay'ın (27) hayatını kaybettiği ve 30 kişinin yaralandığı patlamada can kaybı artıyor.

Kocaeli Şehir Hastanesi yanık ünitesinde tedavisi süren Eray Kızıldağ (23), 4 Ekim'de, İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi yanık ünitesinde tedavisi süren Güven Albayrak (24) ise 9 Ekim'de hayatını kaybetti.

MERVE DE YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ
İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi yanık ünitesinde tedavi gören Merve Menteş’ten de (26) acı haber geldi. Menteş, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

1 AY SONRA EVLENECEKTİ
Ayrıca Merve’nin, 9 Kasım 2024 tarihinde dünya evine gireceği öğrenildi. Merve’nin de hayatını kaybetmesi ile fabrika patlamasında ölü sayısı 4’e yükseldi.

FABRİKA MÜDÜRÜ TUTUKLANMIŞTI
Patlamanın ardından başlatılan soruşturma kapsamında, aralarında fabrika müdürü ve sahiplerinin de bulunduğu 7 kişi hakkında işlem yapıldı. 6 şüpheli gözaltına alınırken, fabrika müdürü V.U. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Fabrika sahipleri, 1 iş güvenliği uzmanı, değirmen sorumlusu ve elektrik bakım uzmanı ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime