Turktime

Evgar'ın pozları olay yarattı!

Ünlü oyuncu Demet Evgar, siyah mini elbisesiyle kızı Mavi'nin odasında pozlar verdi. Birçok kişi Evgar'ın kızının odasında bu tarz pozlar vermesini yadırgayıp ünlü oyuncuyu eleştirdi.
ABONE OL
Abone Ol
Evgar'ın pozları olay yarattı!
Haberler / Magazin
19 Kasım 2023 Pazar 09:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Başarılı oyuncu Demet Evgar, siyah mini ve göğüs dekolteli elbisesiyle kızı Mavi'nin odasından poz verdi. Ünlü oyuncunun kıyafetini takipçileri aşırı buldu.

POZLARI DİKKAT ÇEKTİ

Geçtiğimiz yıl Levent Babataş ile nikâh masasına oturan Demet Evgar, Ağustos ayında kızı Mavi'yi kucağına almıştı. Vaktinin büyük çoğunluğunu kızıyla geçiren Evgar sosyal medyada da oldukça aktif. Son olarak kızı Mavi'ni odasından paylaşım yapan Evgar pozlarıyla dikkat çekti.

TAKİPÇİLERİNİN HOŞUNA GİTMEDİ

Siyah mini ve göğüs dekolteli elbisesiyle kızının odasında şekilden şekle giren ünlü oyuncu pozlarını "Kızımın odasından" notunu düştü. Evgar'ın reklam için verdiği pozlar takipçilerinin hoşuna gitmedi. Evgar'ın kombini eleştirilerin hedefi oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime