Turktime

Esnafı haraca bağlayan çeteye operasyon

Aydın Nazilli'de esnafı haraca bağlayan bir çeteden 5 kişi gözaltına aldı.
ABONE OL
Abone Ol
Esnafı haraca bağlayan çeteye operasyon
Haberler / Güncel
14 Aralık 2023 Perşembe 01:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Son zamanlarda bir grup tarafından Nazilli esnafından haraç almak isteyen bir grubun türediği yolunda ihbar alan polis, bahse konu kişileri takibe aldı. Bir süre şahısları takip edip delil toplayan polis ekipleri şahısların kimlik ve adres bilgilerini de tespit ederek Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatı ile operasyon başlattı. Önceki gece yarısı operasyon için düğmeye basan polis, Nazilli’de 6 adrese eş zamanlı baskın yaptı. Yapılan operasyon sonucu, S.O.,V.Ö., A.Ö., K.O. ve E.K. isimli şüpheliler evlerinden alındı.

Emniyete getirilen şüpheliler buradaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan şüphelilerden S.O.,V.Ö., A.Ö., K.O. tutuklanarak cezaevine gönderilirken E.K. isimli şüpheli ise adli kontrol şartı ile salıverildi.

Aynı ekipte olduğu belirlenen kimlik bilgileri ve adresi tespit edilen bir kişinin daha arandığı öğrenilirken, polisin dosya üzerinde çalışmalarına devam ettiği belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime