Turktime

Eser Yenenler'den Oğuzhan Koç-Demet Özdemir açıklaması!

Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çifti, 17 Mart'ta basına yansıyan 'evlilikte kriz' haberiyle çok konuşuldu. Etiler'de görüntülenen Eser Yenenler, yakın arkadaşı Koç'un evliliği hakkında açıklama yaptı.
ABONE OL
Abone Ol
Eser Yenenler'den Oğuzhan Koç-Demet Özdemir açıklaması!
Haberler / Magazin
29 Mart 2023 Çarşamba 11:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, Ağustos 2022'de dünyaevine girmişti. Sosyal medyada aşk dolu pozlar paylaşan ünlü çift, iki hafta önce ise 'evliliklerinde kara bulutlar dolaştığı' haberiyle gündem olmuştu. 'Magazin D'ye konuşan güzel oyuncu, eşiyle sorun yaşadıklarını kabul etmişti. Etiler'de görüntülenen Eser Yenenler, yakın arkadaşı Koç'un evliliği hakkında açıklama yaptı.

Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çifti, 17 Mart'ta basına yansıyan 'evlilikte kriz' haberiyle çok konuşuldu. İddiaya göre; deprem nedeniyle doğum günü partisi yapmak istemeyen oyuncuya, yakın arkadaşları kutlama organize etti. Arkadaşlarının evinde gerçekleşen küçük kutlamada Oğuzhan Koç, eşini üzecek davranışlarda bulundu. Tartışmanın büyümesi üzerine Özdemir, eşiyle eve dönmek yerine arkadaşı Saadet Özsırkıntı’nın evine gitti.

“ÇOK HASSAS BİR KONU”

Başrolünde yer aldığı dizinin Moda’daki setinde 'Magazin D'ye konuşan Özdemir, evliliğinde sıkıntılar olduğunu doğrulayarak, “Her evlilikte sorunlar olur. Bu bizim özel hayatımız ve çok hassas bir konu. Herkesin buna saygı duymasını istiyorum. Evi de terk etmedim, şu an güncel olarak bu doğru değil” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: MİLLİYET

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime