Turktime

Eros davası: İbrahim Keloğlan hakim karşısına çıktı

İstanbul'da 'Eros' isimli kediyi, canice öldüren İbrahim Keloğlan yeniden hakim karşısına çıktı.
ABONE OL
Abone Ol
Eros davası: İbrahim Keloğlan hakim karşısına çıktı
Haberler / Güncel
13 Mart 2024 Çarşamba 14:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbul Başakşehir'de İbrahim Keloğlan, oturduğu sitede beslenen kedi Eros'u dakikalarca tekmeleyerek katletti. İstanbul Başakşehir'de 'Eros' isimli kediyi, canice öldüren İbrahim Keloğlan yeniden yargılanıyor. Türkiye'nin konuştuğu davada, İbrahim Keloğlan bugün bir kez daha hakim karşısına getirildi. İyi hal indirimi yaparak cezayı 1 yıl 3 aya indiren ve hükmün açıklanmasını geri bırakan mahkemenin kararı iptal edildi. Binlerce hayvansever ise duruşma salonuna akın etti. Mahkeme salonunun dışında 'Katil İbrahim' sloganları atıldı.

'BARINAKLARA BAĞIŞ YAPTIM'

Duruşmada savunma yapan İbrahim Keloğlan, şunları söyledi:

8 Şubat'ta vermiş olduğum ifademi yeniliyorum ve ben suçlu biri değilim. Yaşadığım anlık bir psikolojik çöküşten dolayı kendimi tamamen kaydedip hayatım boyunca unutamadığım bir hata yaptım. Her fırsatta kilolarca mama alıp dağlık alanlarda onlarla vakit geçirmek bana terapi gibi geldim. Hayvan barınaklarına bağışta bulundum. Elimden geldiğince devam edeceğim. Psikolojik destek göreceğime söz veriyorum. Bazı insanlar yanlış lanse ederek halkı kin ve düşmanlığa ittiler"

KELOĞLAN'IN AVUKATI: TEK YÖNLÜ BAKILIYOR

İbrahim Keloğlan’ın avukatı, “Sosyal medyada tek yönlü bakılıyor. Ben de bir kedi sahibiyim, müvekkilim halk nezdinde zaten cezasını çekmiştir” dedi. Keloğlan, “Benim de kedim var, görüntüleri sunmuştuk” dedi. Hâkim, “Flash disk sunacaktınız, bana ulaşmadı” diye yanıt verdi.

'EN ÜST SINIRDAN CEZA ALMALI'

Müşteki vekilleri, “Sanığın hayvan sahibi olduğu bilgisine itibar etmemeliyiz. Kamuoyu dosyayı takip etmektedir. Sanık videonun 5 dakikadan kısa olduğunu söylüyor; video 6 dakikayı kapsamaktadır. En üst sınırdan ceza almasını talep ediyoruz” beyanında bulundu.

SAVCI MÜTALAASINI VERDİ

Savcı, “Sanık, kediyi kaçmasına rağmen ısrarla takip etmiş, merhametsiz ve acımasız bir şekilde canavarca hisle öldürmüştür.Tüm deliller doğrultusunda sanık hakkında üst sınıra yakın ceza verilmesini ve tutuklanmasını talep ediyorum” diyerek mütalaasını verdi.

KELOĞLAN NE YAPMIŞTI?

İbrahim Keloğlan 03.15 sıralarında site sakinleri tarafından beslenen 6 yaşındaki Eros isimli kediye asansörde önce tekme attı. Koridora kaçan kediyi kapıları kapatarak kaçmasını engelledikten sonra 5 dakika boyunca tekmeleyen ve üzerine basan cani, talihsiz hayvanın ölümüne yol açtı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime