Turktime

Ermenistan Azeri sınırında Rusya'yı istiyor!

Ermenistan Başbakan Vekili Paşinyan, ülkesinin Azerbaycan sınırı boyunca Rus sınır güçlerinin konuşlandırılması teklifinde bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Ermenistan Azeri sınırında Rusya'yı istiyor!
Haberler / Dünya
29 Temmuz 2021 Perşembe 15:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ermenistan Başbakan Vekili Paşinyan, “Ermenistan-Azerbaycan sınırı boyunca, Rus sınır güçlerinin konuşlandırılacağı noktaların oluşturulması konusunu değerlendirmeye almanın anlamlı olacağını düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

Paşinyan söz konusu düşüncesini Rusya ile görüşeceğini belirtti ve böyle bir şeyin, sınırın, çatışmalar yaşanmadan işaretlenmesine de yardımcı olacağına inandığını kaydetti.

Ermenistan Başbakan Vekili’nin söz konusu açıklaması, geçtiğimiz sonbaharda Karabağ’da yaşanan şiddetli çatışmaların sona ermesinden beri taraflar arasında yaşanan en ağır çatışmaları izledi. Ermenistan’ın üç askerinin yaşamını yitirmesiyle sonuçlanan bu yeni çatışmaların ardından taraflar dün yeni bir ateşkes kararı aldı.

Ancak Ermeni savunma yetkilileri, Azerbaycan güçlerinin anlaşmaya karşın bu sabah erken saatlerde Geğarkunik bölgesine ateş açtığını, kendilerinin de karşılık verdiğini açıkladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime