Turktime

Eric Bailly'nin sakatlığı açıklandı

Beşiktaş'ın savunma oyuncusu Eric Bailly, Süper Lig'in 8'inci haftasında İstanbulspor ile oynanan maçta ağrı hissederek müsabakaya devam edemeyip kulübün sponsor hastanesinde tedavi gördü.
ABONE OL
Abone Ol
Eric Bailly'nin sakatlığı açıklandı
Haberler / Spor
14 Ekim 2023 Cumartesi 12:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Beşiktaş'ın savunma oyuncusu Eric Bailly'nin yapılan MR görüntülemesinde kürek kemiği çevresi kas grubunda spazm; sağ uyluk arka adalesinde ise gerilme ve ödem tespit edildiği açıklandı.

Bailly'nin tedavisi sağlık ekipleri tarafından sürdürülüyor.

Beşiktaş'ta savunma oyuncusu Eric Bailly'nin yapılan MR görüntülemesinde kürek kemiği çevresi kas grubunda spazm; sağ uyluk arka adalesinde ise gerilme ve ödem tespit edildiği açıklandı.Siyah-beyazlılardan yapılan açıklamada, Süper Lig'in 8'inci haftasında İstanbulspor ile oynanan maçta ağrı hissederek müsabakaya devam edemeyen Eric Bailly'nin kulübün sponsor hastanesinde yapılan MR görüntülemesinde kürek kemiği çevresi kas grubunda spazm; sağ uyluk arka adalesinde de gerilme ve ödem tespit edildiği bildirildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime