Turktime

Erdoğan'dan ev sahibi olmak isteyenlere müjde!

AK Parti'nin 21'inci Kuruluş Yıl Dönümü Programı'nda önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara bir müjde verdi.
ABONE OL
Abone Ol
Erdoğan'dan ev sahibi olmak isteyenlere müjde!
Haberler / Güncel
15 Ağustos 2022 Pazartesi 22:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 21. Kuruluş Yıl Dönümü Programı'nda konuştu.

21 yıllık AK Parti iktidarında kalem kalem yapılan hizmetlerden ve eserlerden bahseden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TOKİ'nin sosyal konut projelerinden de söz etti. Erdoğan konuya ilişkin açıklamalarının ardından ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara seslendi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "TOKİ'den milletimiz konut almaya hazırsa evet, Bakanlık süratle bu konutları yapacak ve milletimizin satın almasına sunacağız. Bunu da biz yaparız" açıklamasında bulundu.

TOKİ tarafından yapılan sosyal konut projelerine ilişkin konuşan Erdoğan, "TOKİ kanalıyla ülkemize tam 1 milyon 170 bin konut ve işyeriyle beraber stadyum, hastane, okul öğrenci yurdu bulunan 25 bin sosyal eser kazandırdık. Buradan şimdi müjde veriyorum, ekranları başında bizi izleyen milletimize sesleniyorum, Toplu Konut İdaresi'nden milletimiz konut almaya hazırsa, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız olarak süratle bu konutları yapacak ve milletimizin satın almasına sunacağız" ifadelerini kullandı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime