Turktime

Erdoğan'dan anlamlı buluşma!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir ziyaretinde, Menemen ilçesindeki Tarihi Taşhan Çarşısı'nda "Engelleri Birlikte Aştık - İzmir Buluşması" programına katıldı
ABONE OL
Abone Ol
Erdoğan'dan anlamlı buluşma!
Haberler / Siyaset
28 Kasım 2021 Pazar 21:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir ziyaretinde, Menemen ilçesindeki Tarihi Taşhan Çarşısı'nda  "Engelleri Birlikte Aştık - İzmir Buluşması" programına katıldı.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Değerli İzmirliler sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Sizlerle beraber olmaktan duyduğum memnuniyeti belirtmek istiyorum. Teslime ettiğimiz deprem konutlarının hayırlı olmasını diliyorum. Bu yatırımları İzmir'imize kavuşturan tüm kurumları tebrik ediyorum. 

Ülkemize en kapsamlı sosyal güvenlik ve sağlık sistemini kazandırdık. Türkiye'yi büyütürken istihdamı teşvik ederken hiçbir ayrım yapmadan tüm Türkiye'yi kucakladık. Engelli insanlarımıza eğitimden istihdama kadar her alanda toplumda var olabilecekleri tüm imkanları sunmaya çalıştık. Sosyal politikalarımızı yardım değil, hak olarak gördük. Evde bakım, sosyal yardım, girişimcilik, sağlık ve erişilebilirlik alanlarında engelli kardeşlerimizle engelleri birlikte aştık. 

Evde bakım kapsamında 2021 yılı itibariyle 535 bine ulaştık. Partimiz bünyesinde 81 ilimizde kurduğumuz merkezlerimizle engelli vatandaşlarımızın yanında olduk. 2012 yılında dünyada bir ilke imza atarak, engelliler için bir sınav uygulaması getirdik. Engelli atamalarında rekor üstüne rekor kırdık. Hali hazırda toplam kamu çalışanları içerisinde engellilerin oranı yüzde 2'ye ulaşmıştır. Sizler engelleri aşmanın her şeyden önce bir inanç meselesi olduğunu ispat ediyorsunuz. 

Milletimizden engelliler konusunda daha fazla hassasiyet bekliyorum. Biz onların huzur ve refahlarını artırmaya devam edeceğiz. "Engelleri birlikte aştık" İzmir buluşmasının hayırlara vesile olmasını diliyorum.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime