Turktime

Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Yeni dönemin kapılarını açacağız

Büyük İstanbul Mitingi'nde önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İstanbul'un belediyecilik hizmetlerinde yeni dönemin kapılarını beraber açacağız. 5 yıllık fetret devrine son vererek eser ve hizmet siyasetini başlatacağız." dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Yeni dönemin kapılarını açacağız
Haberler / Siyaset
24 Mart 2024 Pazar 15:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen Büyük İstanbul Mitingi'nde önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

"İSTANBUL'U CHP ZULMÜNDEN KURTARMALIYIZ"

Bu şehri CHP zihniyetinden 31 Mart'ta kurtarmamız gerekiyor. Anadolu'da gittiğim her yerde söylüyorum. İstanbul'daki hemşehrilerinizi arayın. İnşallah 1 Nisan'da İstanbul yeniden sahiplerine kavuşsun.

Bir hafta hiç durmadan gece gündüz çalışacağız. Bu İstanbul ki; şairlerin sadece bir semtini sevmeye ömrünün yetmeyeceğinden korktuğu şehirdir. Seyyahların sürekli yeni güzelliklerini keşfettiği şehirdir.

Bugün burada yatağına sığmayan bir İstanbul görüyorum. Her anı başlı başına bir şiir olan bu şehirde sizlerle olmaktan bir kez daha memnuniyet duyuyorum.

"İSTANBUL'U MURADINA KAVUŞTURARAK HEDEFİMİZE ULAŞTIRACAĞIZ"

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde şahsıma verdiğiniz destekten ötürü sizlere şükranlarımı sunuyorum. İstanbul'un bu desteğinden memnun kaldık. Ama gönlümüz daha yüksek oranlardan yana. İstanbul'u Muradına kavuşturarak bu hedefine de ulaştıracağız.

Sağlam adam sağlam aday. İstannbul 1 Nisan'da yeniden gerçek sahiplerine kavuşacak. Eser ve hizmet siyasetini tekrar başlatacağız. İnşallah sizlerle birlikte Ramazan Bayramı gelmeden 31 Mart'ı milli irade bayramı haline getireceğiz. İstanbul'un belediyecilik hizmetlerinde yeni dönemin kapılarını beraber açacağız. 5 yıllık fetret devrine son vererek eser ve hizmet siyasetini başlatacağız. Rabbim hepinizden razı olsun.

"CHP DEMEK ÇÖP, ÇUKUR, ÇAMUR DEMEKTİR"

İstanbul öyle bir şehirdir ki buraya sahip olunamaz. İki bayramı bir den yaşayacağız. CHP demek çöp, çukur, çamur demektir. Bu arkada burada çalışmaya başladıktan sonra ne değişti?

Ekrem İmamoğlu israftan bahsediyor. Sen her şeyi israf ettin zaten. Akıllı belediyecilik diyor. Akılsız belediyecilik... Bütün bu dönüşümü, devranı değişmeye var mıyız? Bir hafta gece gündüz demeden çalışıyor muyuz?

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime