Turktime

Erdoğan: Ramazandan sonra ziyaret edeceğim

Türk Konseyi Devlet Başkanları Zirvesi’ne canlı bağlantı ile katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Erdoğan: Ramazandan sonra ziyaret edeceğim
Haberler / Siyaset
31 Mart 2021 Çarşamba 15:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Konseyi Devlet Başkanları Zirvesi'ne video konferans ile katıldı. Erdoğan burada önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

Dünyamızın karşı karşıya kaldığı tehlikeler Türk Konseyi gibi konseylerin önemini gösteriyor. Konsey bünyesinde oluşturduğumuz Sağlık Bilim Kurulu 6 kez bir araya geldi. Kardeşlik hukukumuza uygun şekilde hareket etmekteyiz. Aziz kardeşim İlham Aliyev nezdinde Dağlık Karabağ'daki zaferleri için Azerbaycan halkını tebrik ediyorum. 44 günlük destansı mücadele ile Karabağ anavatan ile kucaklaşmıştır.

"ÇOK ÇOK ÖNEMSİYORUM"

Karabağ bölgesinde 63 camiden 61'i yakılmış, kiliseler de tarumar edilmiştir. Hiçbir zaman Hocalı katliamını bir kenara koyamayız. Kısa zaman yıl dönümünü tekrar andık. Katledilen on binlerce kardeşimizi ben rahmet ile yad ediyorum. Tüm imkanlarımız ile Azerbaycan'ın yanında olmamız önem taşımaktadır. Azerbaycan'ın bu bölgeyi ayağa kaldırmak suretiyle muhacir kardeşlerimizin topraklarına dönmesini çok çok önemsiyorum.

"ŞUŞA'YA GİDECEĞİZ"

Ramazan Bayramı'ndan sonra Suşa'yı ziyaret etmek suretiyle inşallah yeni bir bayram yaşayalım.

Kurumsallaşmasını tamamlayan Türk Konseyi'nin uluslararası itibarı yüksektir. Konseyimizin uzun vadeli hedefleri ve vizyonunu ortaya koymak için hazırlanan belgeleri inceliyoruz. Vizyon belgesine ilişkin çalışmanın tüm üyelerin imzaların alınması sonrası ülkemizdeki zirvede kabul edilmesinden memnuniyet duyacağız.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime