Turktime

En-Nesyri yerine Fenerbahçe'den yılın ilk bombası

Fenerbahçe'nin Faslı golcüsü Youssef En-Nesyri'ye gelen tekliflerin ardından sarı-lacivertli kulübün forvet mevkiisi için alternatif isimleri gündemine aldığı belirtildi.
ABONE OL
Abone Ol
En-Nesyri yerine Fenerbahçe'den yılın ilk bombası
Haberler / Spor
31 Aralık 2024 Salı 11:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe ara transfer döneminde Youssef En-Nesyri ile sürpriz bir şekilde yollarını ayırabilir. Fenerbahçe tarihinin en yüksek bedelli (19.5 milyon euro) transferi olan Faslı forvet, Al-Nassr'ın kıskacında.

Al-Nassr'ın En-Nesyri için yaptığı 35 milyon euroluk teklifi reddeden Fenerbahçe, Suudi Arabistan ekibinden 40 milyon euro istedi. Sarı-lacivertliler transfer bedelinin yüzde 10'unu ise Sevilla'ya verecek.

Öte yandan Fenerbahçe, En-Nesyri'nin olası ayrılığına karşı alternatif isimleri belirledi. Sarı-lacivertlilerin gündemine, transferine 95 milyon euro ödenen forvet de girdi.

Hürriyet'in haberine göre o isim Kolo Muani. Galatasaray'ın da listesinde olan yıldız futbolcu, kulübede kaldığı için PSG'den ayrılmak istiyor.

Kolo Muani'nin yanı sıra Fenerbahçe'nin diğer forvet adayları ise haberde şöyle sıralandı.

Roberto Firmino

Vedat Muriqi (NTV Spor)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Turktime