Turktime

Elvin Levinler: Kalbime biraz fazla yüklendim

Oyuncu Elvin Levinler hasta yatağından paylaştığı fotoğrafla kalp ameliyatı olduğunu duyurdu. Levinler paylaşımına, "Son zamanlarda kalbime biraz fazla yüklendiğimi biliyordum ama bu kadar ciddi sonuçları olabileceğini düşünmemiştim" notunu düştü.
ABONE OL
Abone Ol
Elvin Levinler: Kalbime biraz fazla yüklendim
Haberler / Magazin
26 Ocak 2025 Pazar 21:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

"Kavak Yelleri" dizisinde "Ayşe" karakteriyle tanınan ve "Alemin Kıralı" dizisinde hayat verdiği "Ayben Kıral" karakteriyle yıldızı parlayan ünlü oyuncu Elvin Levinler, şimdilerde yoga videoları ve seyahat paylaşımlarıyla sosyal medyada aktif rol alıyor. Levinler, dün akşam yaptığı paylaşımla hayranlarını korkuttu. Hasta yatağından fotoğraf paylaşan ünlü oyuncu, sağlık sorununu açıkladı.

"KALBİME BİRAZ FAZLA YÜKLENDİM"

Kalbinden ameliyat olduğunu duyuran Levinler, sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Oyuncu paylaşımında, "Son zamanlarda kalbime biraz fazla yüklendiğimi biliyordum ama bu kadar ciddi sonuçları olabileceğini düşünmemiştim... Bugün kalbimden bir operasyon geçirdim. Çok şükür her şey yolunda." ifadelerini kullandı.

"BİRAZ TOPARLAYAYIM KAVUŞURUZ"

Levinler bir sonraki paylaşımında ise takipçilerinin iyi dileklerini paylaştı. 36 yaşındaki oyuncu, "Her bir mesajınız kalbimi sarıyor. Şimdi çok daha sakin. Biraz toparlayayım kavuşuruz." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Turktime