Turktime

Elon Musk'tan geri adım!

Twitter'ın sahibi ünlü iş insanı Elon Musk, Twitter'da sadece 'karanlık mod'un olacağını açıklamıştı. Musk, tepkiler üzerine geri adım attı.
ABONE OL
Abone Ol
Elon Musk'tan geri adım!
Haberler / Teknoloji
29 Temmuz 2023 Cumartesi 17:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Elon Musk, Twitter'ın yakında sadece karanlık modu kullanıcılarına sunacağını belirterek bu değişimin her açıdan daha iyi olacağını ifade etmişti.

Ancak, siyah zemin üzerine açık renkli metinlerin okunmasının zorluğunu vurgulayan birçok kullanıcı karanlık moda geçmek istemediklerini dile getirdi.

GERİ ADIM ATTI

Tepkiler sonucunda Musk yeni bir açıklama yaptı. Açıklamasında "Pek çok kişi aydınlık modun kalmasını istedi. Biz de yapacağız. Ancak karanlık mod varsayılan olacak, loş tema silinecek" dedi.

Musk'ın da açıklamasında belirttiği gibi artık Twitter'ın iki adet teması bulunacak. Bu temalardan karanlık olanı varsayılan olarak yer alacak. Ancak kullanıcılar istedikleri zaman aydınlık moda geçebilecekler. Loş tema seçeneği ise uygulamadan kaldırılacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime