Turktime

Edin Dzeko'dan Jose Mourinho övgüsü

Fenerbahçe 2024-25 sezonunun ilk resmi maçına Lugano karşısında çıktı. Müsabakayı deplasmanda 4-3 kazanan Fenerbahçe tur kapısını araladı.
ABONE OL
Abone Ol
Edin Dzeko'dan Jose Mourinho övgüsü
Haberler / Spor
23 Temmuz 2024 Salı 23:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Maçın ardından Fenerbahçe Kaptanı Edin Dzeko; "İlk dakikalarda maçın içinde değildik. Maça dair kötü olan maalesef 3 gol yedik. Maçın devamında giderek daha iyi oynadık ve birlikte oynadık. Çok pozitif bir sonuç oldu." sözlerini sarf etti.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında İsviçre'nin Lugano takımıyla deplasmanda karşı karşıya geldi. Edin Dzeko'nun hat-trick yaptığı maçı Fenerbahçe 4-3 kazandı ve tur için büyük avantaj yakaladı.

Maçın ardından Fenerbahçe oyuncusu Edin Dzeko açıklamalarda bulundu. 

Edin Dzeko açıklamasında; "Farklı bir maçtı sentetik çim olması nedeniyle. Buna da alışmamız gerekiyor. İlk dakikalarda maçın içinde değildik. Maça dair kötü olan maalesef 3 gol yedik. Maçın devamında giderek daha iyi oynadık ve birlikte oynadık. Çok pozitif bir sonuç oldu. Mourinho ile daha önce 1 ay beraber çalışmıştık. Çok büyük bir karakter. Aynı zamanda çok komik birisi ama sinirlendiğinde de gerçekten sinirleniyor." dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime