Turktime

Ebrar Sitesi davasında ara karar

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat depremlerinde yıkılan ve 96 kişinin hayatının kaybettiği Ebrar Sitesi F Blok davasında ara karar açıklandı.
ABONE OL
Abone Ol
Ebrar Sitesi davasında ara karar
Haberler / Güncel
10 Ocak 2025 Cuma 14:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kahramanmaraş 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen duruşmaya, tutuklu sanık Çetin Kurt ile başka dosyadan tutuklu Tevfik Tepebaşı bulundukları cezaevlerinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) üzerinden katıldı. Tutuksuz sanıklardan Metin Kazancı ve Berra Elbistanlı, depremde yakınlarını kaybedenlerin aileleri ile taraf avukatları duruşma salonunda hazır bulundu. Diğer 4 tutuksuz sanık ile firari sanık Mustafa Timurbanga ise duruşmaya katılmadı.

1 TAHLİYE 1 TUTUKLAMA
Sanık Çetin Kurt, önceki savunmalarını tekrarlayarak tahliyesini talep etti. Sanık Tevfik Tepebaşı da inşaattan anlamadığını öğretmen olduğunu ileri sürdü. Diğer sanıklarda üzerlerine atılı suçlamaları kabul etmedi. 
Mahkeme heyeti, tutuklu sanık Çetin Kurt'un tahliye edilmesine, tutuksuz yargılanan sanık Tevfik Tepebaşı'nın ise tutuklanmasına karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Turktime