Turktime

Dusan Tadic; rakibi analiz etti ve maçla ilgili çarpıcı yorumlar yaptı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında deplasmanda Zimbru’yu 4-0 mağlup etti. Fenerbahçe’nin yeni transferlerinden Dusan Tadic, Sarı-Lacivertli forma altında ilk golünü Zimbru’ya attı.
ABONE OL
Abone Ol
Dusan Tadic; rakibi analiz etti ve maçla ilgili çarpıcı yorumlar yaptı
Haberler / Spor
2 Ağustos 2023 Çarşamba 10:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe'nin 10 numarası Dusan Tadic, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu rövanşındaki Zimbru maçı sonrası konuştu.

"PROFESYONEL BİR ŞEKİLDE VARLIK GÖSTERDİK"

Bugün en önemli şeyin sahada iyi bir varlık göstermeleri olduğunu belirten Tadic, "Çok defansif bir mentalitede sahadaydı rakip. Geride defans yaptılar. İlk golü atmak, kilidi açmak çok önemliydi. Defansif anlamda zorluk yaratabilmek adına topun temposunu hızlandırmalıydık. Bugün bana göre en önemli olan şey, profesyonel şekilde sahada iyi bir varlık gösterdik ve kazandık. Biraz daha birbirimizi hissetmeye ihtiyacımız var. Fiziksel olarak da çok daha iyi bir noktaya çıkacağımızdan hiç şüphemiz yok." ifadelerini kullandı.

"ÖNEMLİ OLAN FENERBAHÇE'NİN KAZANMASI"

Deplasmana gelen Fenerbahçeli taraftarlara teşekkür eden deneyimli futbolcu, "Atmış olduğumdam golden ötürü mutluyum. Önemli olan kimin attığı kimin asist yaptığı değil Fenerbahçe'nin kazanması. Buraya gelen Fenerbahçeliler'e teşekkür ediyorum. Tribünde Fenerbahçe forması görmüş olmak bizim için çok büyük mutluluktu." şeklinde konuştu.

"FENERBAHÇE'Yİ DESTEKLEYEN HERKESİ MUTLU ETMEK İSTİYORUZ"

Fenerbahçelileri gururlandırmak için burada olduklarını dile getiren Dusan Tadic, "Bizler Fenerbahçe formasını giymekten ötürü gururlu ve mutlu hissediyoruz. Fenerbahçe'yi destekleyen herkesi mutlu etmek, gururlandırmak istiyoruz. Bunlar için buradayız zaten." diyerek sözlerini noktaladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime