Turktime

Dünya devi transferi duyurdu

Manchester United, Real Madrid'den Raphael Varane'ı kadrosuna kattı. İngiliz ekibi bu transfer için 40 milyon euro ödeyecek.
ABONE OL
Abone Ol
Dünya devi transferi duyurdu
Haberler / Spor
14 Ağustos 2021 Cumartesi 16:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Manchester United, Fransız stoper Raphael Varane ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. İngiliz devi Varane için Real Madrid'e 40 milyon Euro bonservis bedeli ödedi.

Yeni sezonda Kırmızı Şeytanlar'ın formasını giyecek 28 yaşındaki stoper, "Manchester United dünyanın en ikonik kulüplerinden bir tanesi. Premier Lig'de oynama şansı reddedemeyeceğim bir teklifti" açıklamasında bulundu.

Tecrübeli futbolcu, "Kariyerimde başarmak istediğim birçok şey var ve büyük oyuncularla dolu bir takıma geldiğimi biliyorum. Solskjaer ile konuştuğumda takımın son senelere göre nasıl yükselişte olduğunu görüyorum. Bir etki bırakmak ve kulüp tarihinde yer almak istiyorum." diye konuştu.

SOLSKJAER TRANSFERDEN DOLAYI MUTLU

Kırmızı Şeytanlar'ın menajeri Ole Gunnar Solskjaer ise Fransız futbolcunun takıma katılmasından dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. 

Kariyerine ülkesinin Lens ekibinde başlayan ve 2011'de Real Madrid'e transfer olan Varane, başkent temsilcisinde tüm kulvarlarda 360 maça çıkmıştı.

Real Madrid ile 4 UEFA Şampiyonlar Ligi, 3 İspanya ligi şampiyonluğu yaşayan Varane, 2018 FIFA Dünya Kupası'nda da Fransa Milli Takımı'yla zafere ulaşmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime