Turktime

Dördüncü kez PFDK’ya sevk edildi!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Uşakspor’a Iğdırspor ile oynamış olduğu maçta talimatlara aykırı hareket ettiği gerekçesiyle verilen cezayı açıkladı.
ABONE OL
Abone Ol
Dördüncü kez PFDK’ya sevk edildi!
Haberler / Spor
1 Aralık 2023 Cuma 10:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TFF 2. Lig’de mücadele veren Uşakspor 26 Kasım 2023 tarihinde deplasmanda Alagöz Holding Iğdırspor ile oynamış olduğu maçta talimatlara aykırı hareket ettiği gerekçesiyle dördüncü kez PFDK’ya sevk edilmişti.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun Uşakspor ile ilgili kararı ise para cezası oldu. Türkiye Futbol Federasyonu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulun yapmış olduğu açıklamada “Uşakspor A.Ş.’nin, 26 Kasım 2023 tarihinde oynanan Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü-Uşakspor A.Ş. TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, yedek kulübesinde doktor ile lisanslı bir fizyoterapist veya masör bulundurulmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 28 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime