Turktime

Disney+ 14 Haziran’da yayın hayatına başlıyor

Dijital yayın platformu Disney+, 14 Haziran'da Türkiye'de yayın hayatına başlayacak. Ayrıca Disney+, Türkiye’nin de en çok izlenen film serisini bünyesine katmış. “Recep İvedik 7” Disney+’da izleyiciyle buluşacak.
ABONE OL
Abone Ol
Disney+ 14 Haziran’da yayın hayatına başlıyor
Haberler / Kültür
8 Haziran 2022 Çarşamba 15:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dijitalleşme tüm hızıyla sürerken, Türkiye’de yayın yapmaya başlayan platformlara ABD’nin ve dünyanın en büyük medya şirketlerinden Walt Disney de katılıyor. Disney+ adıyla yayın yapacak dijital platform, 14 Haziran’da Türkiye’deki üyelerine 170’ten fazla orijinal içerik, 1000’den fazla film sunacak. 

BÜYÜK SES GETİRECEK

Disney+ lansmanı dün Esma Sultan Yalısı’nda geniş bir davetli grubuna yapıldı. Lansmanda Star Wars, Marvel ve çeşitli film ve dizilerinden tanıdığımız karakterlerin oyuncakları yerleştirilirken davetlilerin bu ürünlere ilgisi de yoğun oldu.

Disney+’yı The Walt Disney Türkiye Müdürü Cenk Soner anlattı. Soner pandeminin dijitalleşmeyi hızlandırdığına dikkat çekerek Disney+’nın büyük etki yaratacağına inandığını söyledi.

Disney+ dünyada Kasım 2019’da yayın hayatına başlamıştı. Dünyanın en çok izlenen filmleri olan Marvel filmlerinin de yapımcısı Disney, Türkiye’de de Marvel film, dizi ve animasyonlarının tümünü yayımlayacak. Bunun yanı sıra Disney ve Pixar animasyonları ile National Geographic içerikleri de Disney+’da olacak.

RECEP İVEDİK 7 DİSNEY+'DE

Ayrıca Disney+, Türkiye’nin de en çok izlenen film serisini bünyesine katmış. “Recep İvedik 7” Disney+’da izleyiciyle buluşacak.

Disney+, Türkiye’de yayın hayatına başlarken bir de ilke imza atmış. Diğer ülkelerin aksine orijinal Türk yapımlarıyla yayına geçecek. “Kaçış” bu yapımlardan ilki, “Dünyayla Benim Aramda”, “Gri” ve “Avcı” da diğer orijinal Türk yapımı Disney+ dizileri olacak. Öte yandan “Recep İvedik 7” ile birlikte “Kral Şakir” animasyon filmi yayımlanacak. Disney+’da tüm içeriklerin yüksek çözünürlüklü (HD ve 4K) olacağı belirtildi. Ücretler ise şöyle: 14 Haziran’dan önce yıllık ön kayıt 279 TL. Standart ücretler ise aylık 34.90, yıllık 349,90 TL olacak.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime