Turktime

Dikkatler yine halka arzlarda

Bu hafta halka arz olacak şirketler (30 Ekim – 3 Kasım)… Borsa İstanbul yatırımcıları her hafta olduğu gibi bu hafta da talep toplayacak hisseleri araştırıyor. Ekim ayının sona ermesiyle yeni halka arzlar belirlendi.
ABONE OL
Abone Ol
Dikkatler yine halka arzlarda
Haberler / Ekonomi
30 Ekim 2023 Pazartesi 09:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bu hafta halka arz olacak şirketler 30 Ekim – 3 Kasım gündemde. Yatırımlarını çeşitlendirerek kazancına kazanç katmak isteyenler gözlerini bu haftaki halka arzlara dikti. Ekim ayında tamamlanan Meka Beton, Dofer Yapı, Borlease Otomotiv, MHR Gayrimenkul, Vera Konsept ve TAB Gıda’nın  halka arzlarının ardından şimdi yeni talep toplamalar bekleniyor. Peki hangi hisseler talep toplayacak? işte detaylar…

BU HAFTA HALKA ARZ OLACAK ŞİRKETLER (30 EKİM – 3 KASIM)

Bu hafta halka arz olacak şirketler 30 Ekim – 3 Kasım hisseleri henüz belli olmadı. Tureks Turunç Madencilik haricinde Kasım ayında talep toplaması beklenen hisse henüz yok. Halka arza hazırlanan Tureks Madenciliğin ise bu hafta talep toplayıp toplamayacağı henüz bilinmiyor.

HANGİ HİSSELER TALEP TOPLAYACAK?

30 Ekim – 3 Kasım tarihlerinde hangi hisselerin talep toplayacağı henüz bilinmiyor. Tureks Turunç Madencilik halka arz hazırlanırken, Yes Oto Kiralama ve Turizm Yatırımları A.Ş. (enterprise), Oba Makarnacılık, Yeşil Global Enerji, Alves Kablo sanayi gibi bazı hisselerin ise Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından gerekli onayları alarak Kasım ayında talep toplaması bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime