Turktime

Devrim Özkan ile Lucas Torreira barıştı

Galatasaray'ın yıldız orta sahası Lucas Torreira ile sevilen oyuncu Devrim Özkan'ın birlikteliği bir anda sessiz sedasız bitmiş, ikilinin ayrılıkları magazin gündeminde geniş yer almıştı. Çiftin sekiz ay aranın ardından bir araya geldiği iddiası ortaya atıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Devrim Özkan ile Lucas Torreira barıştı
Haberler / Magazin
24 Ağustos 2024 Cumartesi 18:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türk dizilerinin sevilen oyuncularından Devrim Özkan, 2023 yazında ABD'nin Miami şehrinde Galatasaraylı futbolcu Lucas Torreira ile birlikte görüntülenmiş ve kendisine sorulan soruya "Her şey göründüğü gibi" şeklinde karşılık vermişti.

Bu görüntülerin ardından çiftin birliktelikleri kısa sürede magazin manşetlerinde yer almıştı.

Sosyal medyada da sık sık gündem olan ikili, romantik paylaşımlarıyla milyonların dikkatini çekiyordu. Ancak geçtiğimiz ocak ayında ünlü çiftten ayrılık haberi gelmişti.

"ASIL HİKAYEYİ BİLİYORUZ"

Geçtiğimiz ay ayrılıkları ile ilgili konuşan Devrim Özkan, "Her zaman olanı ya da olmayanı söylemeyi çalıştım. O benim için çok değerli bir insan, ben de onun için öyleyimdir. İnsan hayatı sonuçta. Ne o zaman söylenenlere takıldık biz, ne de sonrasında söylenenlere. Asıl hikayeyi biz biliyoruz. İkimiz de hayatlarımıza devam eden güzel insanlarız" demişti.

YEMEK YEDİLER

2. Sayfa'nın haberine göre, Devrim Özkan ve Lucas Torreira barıştı. Ünlü çiftin, 8 ay süren ayrılığın ardından geçtiğimiz gece arkadaşlarıyla birlikte Cihangir'deki bir restoranda yemek yediği ileri sürüldü.

Çiftin birbirlerini sosyal medyada yeniden takibe alması da barışma iddialarını güçlendirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime