Turktime

Devlet Bahçeli'den Erdoğan'a: Türk milletini yalnız bırakamazsınız

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda 1295 oyun tamamını alarak yeniden genel başkan seçildi. Ankara Spor Salonu'nda kürsüye gelen Bahçeli, "Buradan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a diyorum; ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Devlet Bahçeli'den Erdoğan'a: Türk milletini yalnız bırakamazsınız
Haberler / Siyaset
17 Mart 2024 Pazar 17:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi'nde(MHP) 14. Olağan Büyük Kurultay düzenlendi. Kurultayda 1295 delegenin tamamının oyunu alan Devlet Bahçeli yeniden genel başkan seçildi.

Konuşmasında muhalefeti eleştiren Bahçeli, "Türkiye üzerinde kumar oynayan muhalefet partileri, milletimizin mukavemet zırhı olan milli birlik hisarlarını yıkmak için adeta yarışıyorlar. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde hayal kırıklığına uğrayan muhalefet cenahı, birbirini yiyip bitirerek, 31 Mart seçimlerine kara propaganda ile hazırlanıyor. Bu muhalefetin ne söyleyip nasıl göründüğünden daha mühimi görüyorum dediğini idrak edememesidir" dedi.

FİNAL SEÇİMİ ÇIKIŞI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Bu benim final seçimim" şeklindeki açıklamasına değinen Bahçeli, "Geçenlerde basından öğrendiğim kadarıyla sayın Cumhurbaşkanımızın bir konuşması özellikle sol cenahlarda büyük bir iştah olarak kabul edilmiştir. Buradan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a diyorum; ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın. Cumhur İttifakı olarak yanındayız. Yeni yüzyılın kurtarıcı lideri olarak size görmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime