Turktime

Deniz Uğur'dan Nilüfer ve kızı hakkında suç duyurusu

Ünlü sunucu ve gazeteci Reha Muhtar’ın eski eşi oyuncu Deniz Uğur, velayeti babasında olan oğlunu kaçırdığı iddiasıyla şarkıcı Nilüfer ve kızı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Deniz Uğur'dan Nilüfer ve kızı hakkında suç duyurusu
Haberler / Magazin
21 Ağustos 2024 Çarşamba 13:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Özellikle 1990’lı yıllarda Türkiye’nin en popüler televizyon programcılarından biri olan Reha Muhtar, önceki gün yalısının merdivenlerinden düştü ve ağır yaralandı. Bilinci kapanan ünlü sunucu Reha Muhtar yoğun bakımda entübe edildi.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Reha Muhtar’ın düştüğünü oğlu Poyraz haber verdi, ancak Poyraz’dan daha sonra haber alınamadı. Poyraz’ın annesi, Reha Muhtar’ın eski eşi Deniz Uğur, çocuğunun şarkıcı Nilüfer’in yanında olduğunu ve alıkonulduğunu iddia edip suç duyurusunda bulundu.

Daha sonra Poyraz’ın, Reha Muhtar’ın eski sevgilisi şarkıcı Nilüfer’in kızı Ayşe Nazlı Yumlu’nun yanında olduğu ortaya çıktı.

NİLÜFER’DEN AÇIKLAMA GELDİ

Nilüfer, “Ayşe kardeşine destek oluyor. Amacı ne kaçırmak ne de başka bir şey.” dedi. Muhtar’ın avukatı da, “Poyraz annesine gitmek istemiyor. Bazen hastanede babasının yanında, bazen de evine gidiyor.” açıklaması yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime