Turktime

Demet Özdemir aradığı aşkı nihayet buldu!

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren Demet Özdemir'in Aleyna Tilki'nin eski sevgilisiyle birlikte olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.
ABONE OL
Abone Ol
Demet Özdemir aradığı aşkı nihayet buldu!
Haberler / Magazin
20 Şubat 2024 Salı 12:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve başarılı oyunculuğu ile son dönemin en dikkat çeken isimlerinden biri olan Demet Özdemir hakkında ortaya çıkan aşk iddiası magazin gündemini salladı.

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç'tan geçtiğimiz mayıs ayında tek celsede boşanan Özdemir'in boşanmanın ardından Yunan DJ Sergio ile yeni bir aşka yelken açtığı konuşulmuştu.

Mutluluğu kısa süren ünlü oyuncunun şimdilerde Aleyna Tilki'nin eski sevgilisiyle birlikte olduğu iddia edildi. Posta'dan Engin Can Dilekli'nin haberine göre Özdemir, gönlünü Kadir Güneş'e kaptırdı.

İddialara göre; Kadir Güneş ile bir ay önce aşk yaşamaya başlayan Demet Özdemir yeni sevgilisiyle geçtiğimiz hafta İngiltere'ye gitti. Romantik bir tatil yapan ünlü çift İstanbul'a döndü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime