Turktime

Demet Özdemir: Romantik değilim!

Asmalımescit'te görüntülenen ünlü oyuncu Demet Özdemir, Oğuzhan Bey'in doğum gününü kutladınız" diyen basın mensuplarına, "Romantik mi buldunuz? yanıtını verirken, gülerek "Ben çok beceremiyorum romantik olmayı. Çok romantik komedi yaptım ondandır belki" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Demet Özdemir: Romantik değilim!
Haberler / Magazin
14 Mayıs 2022 Cumartesi 15:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Can Yaman'la partner olduğu 'Erkenci Kuş' dizisinden sonra kariyerinde büyük bir sıçrama yaşayan Demet Özdemir, dün gece Buğra Gülsoy ile başrolü paylaşacağı 'Dünyayla Benim Aramda' adlı yeni projesinin yayınlanacağı dijital platformun Asmalımescit'te bir mekanda düzenlediği akşam yemeğine katıldı.

"ROMANTİK OLMAYI BECEREMİYORUM"

"Güzel bir event ve buluşma oldu. Çok fazla detay veremeyeceğim" diyen 30 yaşındaki güzel, "Çok romantik bir paylaşım ile Oğuzhan Bey'in doğum gününü kutladınız" diyen basın mensuplarına, "Romantik mi buldunuz? Ne güzel" yanıtını verirken, gülerek "Ben çok beceremiyorum romantik olmayı. Çok romantik komedi yaptım ondandır belki" dedi.

Oğuzhan Koç, geçtiğimiz günlerde İbrahim Selim'in Youtube'da yayınlanan programına konuk olmuştu. Demet Özdemir’le bu yaz evlilik planları yapan 36 yaşındaki şarkıcı, çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. "Gördüğünde gözünü alamadan baktığın şey nedir?" sorusuna Oğuzhan Koç, "Şey değil, biri var: Demet Özdemir” yanıtıyla nişanlısına olan aşkını dile getirmişti.

"KENDİ HİKAYEMİ YAZIYORUM"

Demet Özdemir’le aynı projede yer alma hayalinden bahseden ünlü oyuncu, "Kendi yazdığım hikâyem var. Sonbaharda çekip yeni yıla yayınlamayı düşünüyorum. Ben yazıp, oynayacağım. Keşke Demet’le birlikte oynasak ne güzel olur. Onun sahne kabiliyetinden eminim ve onun oynamasını çok isterim" ifadeleri kullanmıştı.

Öte yandan evlilik teklifi sonrası Arnavutköy'de objektiflere yansıyan Oğuzhan Koç, özel hayatıyla ilgili yöneltilen bir soru üzerine "Demet ne yapıyorsa en iyisini yapıyor. Ben de sonuna kadar destekliyorum. İşinin hakkını veriyor. İlk ve tek hayranıyım" diyerek, nişanlısına övgü dolu sözler sarf etmişti.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime