Turktime

Demek ki her oyuncudan iyi teknik direktör olmaz...

Rıza Çalımbay'dan Burak Yılmaz'a gönderme: “Sevdiğim bir karakter. Birlikte çalışmıştık ama erken başladı. Her büyük oyuncu iyi hoca olamayabilir.”
ABONE OL
Abone Ol
Demek ki her oyuncudan iyi teknik direktör olmaz...
Haberler / Spor
12 Kasım 2023 Pazar 17:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Beşiktaş'ın yeni hocası Rıza Çalımbay, görevi bırakan Burak Yılmaz'a gönderme üstüne gönderme yaptı: "Burak'ı severim, futbolculuğu mükemmeldi! Birlikte çalıştık, olağanüstü goller attı. Yakın zamanda yüz yüze görüşmedik, telefonda da görüşmedik. Burak'ın kişiliğini biliyorum. Onun dezavantajı, erken başlaması oldu. Çok hırslı biri... İyi futbolcu, iyi antrenör olacak diye bir şey yok. İyi bir ekibiniz olması lazım, tecrübe kazanmanız lazım. Aile ortamının olmadığı, bahsedilen sorunlar var. Teknik direktörün koruması gerekiyor. Bir kere zaten teknik direktörün liderlik vasfı olmazsa sorunu çözme şansınız sıfır. Hepsi karşıma oturdu. Ben arkadaşlarımı gördüm. Başkanımız da vardı. Gördüğümde hepsinde mental yorgunluk var, kırgınlık var."

VINCENT ABOUBAKAR 'SAKATIM' DİYOR

Rıza Çalımbay: "Takımda sakat oyuncuların fazla olmasından dolayı altyapıdan yetişen oyunculara şans vereceğiz. İdeal bir ilk 11 ve oturmuş bir takım yapmamız gerekiyor. Galatasaray'ın şu anda avantajlı yönü bu. Altyapıdaki arkadaşlarımızı bu süreçte değerlendireceğiz. Cenk ve Aboubakar, Başakşehir maçında oynayamayacak ve diğer arkadaşlarımıza şans vereceğiz. İnşallah onlar şanslarını iyi şekilde değerlendirecektir. Aboubakar'la konuştum, hazır olup olmadığını sordum 'Yok, sakatım' diyor. Sekerek yürüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime