Turktime

De Niro’dan Meryl Streep’e destek

ABD'li oyuncu Robert De Niro, Meryl Streep’e övgü dolu sözler söyledi
ABONE OL
Abone Ol
De Niro’dan Meryl Streep’e destek
Haberler / Kültür
14 Ocak 2017 Cumartesi 16:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Meryl Streep 8 Ocak'ta gerçekleşen Altın Küre Ödül Töreni'nde, ABD Başkanı Donald Trump'ı eleştirdiği konuşmasıyla dünyanın gündemi olmuştu. Meryl Streep'i destekleyen ünlülerin arasına ünlü oyuncu Robert De Niro da katıldı.

Altın Küre Ödül Töreni’nde yaptığı Trump göndermesi ile dünya gündeminde yer alan Meryl Streep'e, oyuncu arkadaşı Robert De Niro'dan destek mesajı geldi. De Niro, Trump’ı eleştiren arkadaşına sevgi dolu bir mesaj göndererek destek verdi.
“YETTİ ARTIK!”
Rober De Niro, Meryl Streep’e gönderdiği mesajda şu ifadelere yer evrdi:
“Meryl,
Söylediklerin harikaydı. Söylenmesi gereken şeylerdi ve sen de çok güzel bir şekilde söyledin. Tüm dünya başarılarını kutlarken bunu yaptığın için sana karşı saygım büyük. Serseriler ve zorbalar hakkındaki duygularını paylaşıyorum.

Yetti artık. Sen, tüm zerafetin ve zekanla, çok güçlü bir sese sahipsin; başkalarına da seslerini duyurmaları için konuşmaları gerektiği konusunda ilham veren bir ses. HEPİMİZİN konuşması öyle önemli ki.
Seni seviyoruz.
Bob”

Ne olmuştu?
Meryl Streep Altın Küre Ödül Töreni’nde, Donald Trump’un, göçmen düşmanı siyasetine vurgu yaparak şu ifadeleri kullanmıştı:
“Bu sene pek çok nefes kesici, güçlü performans vardı. Bu sene beni afallatan bir performans vardı. Beni kalbimden vurdu. Ancak güzel olduğu için değil. Bu performansta güzel olan hiçbir şey yoktu. Ancak etkiliydi ve işini yaptı. İzleyicisinin gülmesini sağladı. (Trump'ı kastederek) Ülkemizdeki en saygın koltukta oturması gereken kişi, kendisiyle rekabet edemeyecek engelli bir muhabirin taklidini yaptı. Bu benim kalbimi yaraladı. Bu görüntüyü aklımdan çıkaramıyorum çünkü bu bir film sahnesi değildi. Gerçek hayattı. Rol model olan, güçlü, herkesin hayatını etkileyen bir kişinin böyle bir şey yapması diğer insanlara da bunu yapma hakkını veriyor (…) Saygısızlık saygısızlığı çağırır. Şiddet şiddeti körükler. Güçlü olanlar mevkilerini başkalarını ezmek için kullanırsa hepimiz kaybederiz”

Sözcü

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime