Turktime

Davutoğlu'ndan Erdoğan'a tepki! İnsan düşmanının yüzüne böyle konuşmaz

Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu Saadet Partisi ile yaptığı ortak grup toplantısında, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın Hatay sözlerini değerlendiren Davutoğlu, "Hataylıları bilinçli bir şekilde yetim bıraktıysanız bu Hatay'a da milletimize de ihanettir" ifadelerini kullandı.
ABONE OL
Abone Ol
Davutoğlu'ndan Erdoğan'a  tepki! İnsan düşmanının yüzüne böyle konuşmaz
Haberler / Siyaset
7 Şubat 2024 Çarşamba 11:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

31 Mart yerel seçimlere hızla yaklaşılırken siyasi partiler çalışmalarına devam ediyor. Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu Saadet Partisi ile yaptığı ortak grup toplantısında, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hatay ile ilgili açıklamalarına Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'ndan tepki geldi. Davutoğlu, 6 Şubat depreminin yıl dönümünde bugün partisinin genel merkezinde basın açıklaması yaptı. Davutoğlu "Bu ne tür bir kibirdir. Nasıl bir vicdan yoksunluğu ve pişkinliktir. Onların gözünde deprem falan yok. Varsa yoksa yaklaşan yerel seçimler. Belli ki bölgeye de bu yüzden intikal etmişler ordu halinde. İnsan utanıyor; onların yerine yüzümüz kızarıyor. Bırakın devlet adamlığını falan, bu insanlık mıdır? İnsan düşmanının yüzüne böyle konuşmaz, bu sözleri sarf etmez." ifadelerini kullandı.

'HATAY'A İHANETTİR'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hatay'a yönelik "Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez. Hatay'a geldi mi? Şu anda Hatay garip kaldı, mahzun kaldı" sözleri geniş kesimlerden tepki topladı.

Erdoğan'ın sözlerini değerlendiren Davutoğlu, "Hataylıları bilinçli bir şekilde yetim bıraktıysanız bu Hatay'a da milletimize de ihanettir" ifadelerini kullandı.

Davutoğlu'nun konuşmasından öne çıkan başlıklar şu şekilde:

"Çevre ve Şehircilik Bakanı yani deprem afetiyle ilgili geçmiş dönemde 1. derece sorumluluk sahibi olması gereken kişi. İstanbul depreminin korkusunu yaşarken İstanbul'un kendisine emanet edilmesi düşünülen bir görevli.

Hatay mahrum bırakıldıysa sorumlusu kim? Hataylıları bilinçli bir şekilde yetim bıraktıysanız, bu Hatay'a da milletimize de ihanettir."

Hafize Gaye Erkan açıklaması
Merkez Bankası başkanlığından istifa eden Hafize Gaye Erkan hakkında açıklama yapan Davutoğlu şunları söyledi:

"BABASI KENDİ ATANMIŞ GİBİ MERKEZ BANKASI'NDA OTORİTE KURUYOR"

“Hafize Hanım yolunuz açık olsun da geride bıraktığına bir bak. Babası kendi atanmış gibi Merkez Bankası'nda otorite kuruyor. Amerika'da yapabilir mi?

Yerel Seçim açıklaması
Davutoğlu son olarak yaklaşan yerel seçimler hakkında konuştu. "24 Şubat'ta Gelecek Partisi olarak adaylarımızı açıklayacağız" diyen Davutoğlu, Saadet- Gelecek Grubu olarak Manisa adaylarının Selçuk Özdağ olduğunu kaydetti.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime