Turktime

DSP liderinden CHP'ye çağrı

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Aksakal, "Dilerim ki CHP başta olmak üzere tüm siyasi yapılar, devletimizin kararlı dış politikasının yanında yer alacak söylemlerle yeni bir süreci başlatırlar" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
DSP liderinden CHP'ye çağrı
Haberler / Siyaset
10 Ocak 2024 Çarşamba 15:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, "Dilerim ki CHP başta olmak üzere tüm siyasi yapılar devletimizin kararlı dış politikasının yanında yer alacak söylemlerle yeni bir süreci başlatırlar ve olası tehditler daha kolay bertaraf edilebilir" dedi.

Aksakal, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ile İdareciler Günü'nü kutladı.

14 ve 28 Mayıs tarihlerinde yapılan seçimlere vatan millet sevdalılarının inançlı ve kararlı mücadelesinin damgasını vurduğunu ifade eden Aksakal, "Şimdi de 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimlerini rövanşist bir anlayışla gerçekleştirme çabasında olan ve yenilmekten zevk alan bir sözde muhalefet yapısıyla karşı karşıyayız. Demokrasi söylemlerinin üstünde tepinirken, siyasi partilerin seçimlerde özgürce aday çıkarmalarına ve demokratik yarışlara tahammülü olmayanları ibretle izlemeye devam ediyoruz" diye konuştu.

Türkiye'nin dış politikasının, bölge merkezli bir anlayış temelinde sürdürüldüğünü ve "Yurtta barış, dünyada barış" stratejisinin tam olarak hayata geçirildiği bir düzeyde olduğunu vurgulayan Aksakal, "Dilerim ki CHP başta olmak üzere tüm siyasi yapılar, devletimizin kararlı dış politikasının yanında yer alacak söylemlerle yeni bir süreci başlatırlar ve olası tehditler daha kolay bertaraf edilebilir" değerlendirmesinde bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime