Turktime

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2021'i yüzde 9'luk büyüme ile tamamlamayı öngörüyoruz

Türkiye-Angola İş Forumu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İnşallah 2021'i yüzde 9'luk büyüme ile tamamlamayı öngörüyoruz" ifadelerini kullandı.
ABONE OL
Abone Ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2021'i yüzde 9'luk büyüme ile tamamlamayı öngörüyoruz
Haberler / Güncel
18 Ekim 2021 Pazartesi 21:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye-Angola İş Forumu'na katıldı. Burada konuşan Erdoğan, "İnşallah 2021'i yüzde 9'luk büyüme ile tamamlamayı öngörüyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasına, "Türkiye-Angola işbirliği vesilesiyle aranızda bulunmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Şahsıma ve heyetime gösterilen misafirperverlikten dolayı Angolalı tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum" sözleriyle başladı.

Erdoğan, görüşmede Türkiye ile Angola arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilerin etraflıca ele alındığını belirterek, "Sayın Cumhurbaşkanı ile aldığımız kararların, ülkelerimiz arasındaki dostluğu daha da ileriye taşıyacağını düşünüyoruz. Siyasetçinin görevi ticaretten savunmaya, turizmden kültüre ve tarıma kadar her alanda ilişkilerin tümüyle önündeki engelleri kaldırmaktır" değerlendirmesinde bulundu.

"ALTYAPI YATIRIMLARI YAPABİLİRİZ"

Erdoğan, "Bugün ikili görüşmede de Sayın Başkan'a 'Angola'da kaliteli, nitelikli hastaneler, üniversiteler yapabiliriz. İş adamlarımız bunları yapmaya muktedirdir' dedim" açıklamasında bulundu.

Erdoğan, her yıl daha fazla sayıda Afrikalı turistin Türkiye'ye tatile geldiğini belirterek, "Her yıl giderek artan sayıda Afrikalı misafirlerimiz yaz tatillerini Türkiye'de geçirmeye başladılar" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime