Turktime

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı'ndan Ecem Erkek konuşmasına tepki

Altın Kelebek'te 'En iyi komedi dizisi kadın oyuncusu' ödülünü alan Ecem Erkek ödül konuşmasında sokak hayvanlarını merkeze alan bir konuşma yaptı. Bu konuşmanın ardından Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan oyuncuya tepki geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı'ndan Ecem Erkek konuşmasına tepki
Haberler / Magazin
6 Aralık 2023 Çarşamba 10:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Güldür Güldür Show'da canlandırdığı Naime karakteriyle tanınan Ecem Erkek Altın Kelebek'te ödül almak için sahneye çıktığında sokak hayvanları için bir konuşma yaptı.

Sokak hayvanları için "Biz vicdanlı bir milletiz, merhamet duygusu yüksek bir milletiz. Onları hayattan koparmadan da onlarla sağlıklı bir ortak yaşamı sağlayabileceğimizi düşünüyorum. Belediyelerde yapılacak olan, yapılması beklenen kısırlaştırma faaliyetinin bu sorunu çözeceğinden eminim" diyen Erkek'in sözleri bir kesimden tepki gördü.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral da Ecem Erkek’in konuşmalarını paylaşarak ünlü oyuncuya tepki gösterdi. “Bu konuşma öylesine yapılmış, genelgeçer bir konuşma değil. Bu konuşma, milletin sinir uçlarına dokunmak maksadıyla ayrımcılığı pekiştirmek için yapılmış hazırlanmış bir konuşma" diyen Saral şunları söyledi:

"HAYVAN SEVGİSİ YANLIZCA ŞOVDAN İBARET"

“Bu konuşma, 7 Ekim’den bu yana katledilen 3 binden fazla çocuğun, binlerce kadın, yaşlı ve gencin öldürülmesini yok sayan; köpeğini onlardan üstün tutup, öncelediğini belirten kasıtlı bir konuşma. Her canlı bizim için değerlidir, önem arz etmektedir ama ne yazık ki kalbinde merhamet bulundurmayanların hayvan sevgisi yalnızca şovdan ibaret oluyor. Yazık! Size, sanatınıza ve insanlığınıza…"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime