Turktime

Cornelius koptu geliyor!

Trabzonspor, Andreas Cornelius transferi için anlaşmaya vardı. Cornelius'un sözleşmesi 4 yıllık olacak, 5 milyon 100 bin Euro bonservis bedeli ödenecek.
ABONE OL
Abone Ol
Cornelius koptu geliyor!
Haberler / Spor
9 Ağustos 2021 Pazartesi 14:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Trabzonspor forvet transferine nokta koydu. Bordo-mavililer, uzun zamandır gündeminde olan Andreas Cornelius'ta mutlu sona ulaştı.

İŞTE ANLAŞMA ŞARTLARI!

28 yaşındaki oyuncunun kulübü Parma'ya 5 yıl vadeyle 5.1 milyon Euro ödenecek.

Fırtına, Danimarkalı futbolcuya da 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Kontratın içeriğinde ise 1 milyon 500 bin Euro maaş ve çeşitli bonuslar içeren 1 milyon Euro ek ücret var.

N'KOULOU İLE TEMAS KURULDU
Bu arada Trabzonspor'da forvet transferi için geri sayım sürerken, teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda stoper bölgesinde de arayışlar hız kazandı. Bordo-Mavililer, en son Torino'da forma giyen Nicolas N'Koulou ile temasa geçti.

Bonservisi elinde olan 31 yaşındaki Kamerunlu'nun menajerine şartlarını soran yöneticiler, kendi verebilecekleri rakamları da iletti. Ön liberoda da görev yapabilen N'Koulou'nun savunmaya rekabet getireceği düşünülüyor.

MOLDE MAÇINDAN DEV KAZANÇ
Trabzonspor'un Molde ile oynadığı UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında tribünlerin %50'si seyirciye açılmıştı. Biletlerin tamamına yakını tükenirken 2 milyon 400 bin TL tribün geliri elde edildiği açıklandı. Maç günü TS Club mağazalarındaki satıştan da kasaya 1 milyon TL'ye yakın hasılat girdiği belirtildi.

İSKENDER GÜNEN : AVCI'NIN ELI HÜCUMDA GÜÇLÜ
Ekuban'ın gidişi Trabzonspor'u etkiler mi? Caleb Ekuban, Trabzonspor'a rezerv oyuncu olarak gelmişti. Ancak gösterdiği performansla takımın değişmez oyuncularından biri oldu. Atletik özellikleriyle ön plana çıkan ve mücadele gücü yüksek bir futbolcuydu. Ganalı oyuncu, Trabzonspor'a geldiği günden bugüne kadar çok önemli katkılar yaptı. Yokluğunda, Trabzonspor'un oluşturduğu kadro düşünüldüğünde çok önemli bir sorun ortaya çıkmaz. Çünkü Caleb Ekuban'ın olduğu hücum bölgesinde, bordo-mavili ekibin yetenekli oyuncuları mevcut.

KAYNAK: (SABAH)

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime